Onderhoud advies

Een vloer uit de collectie van Moor Design Parket staat garant voor jarenlang woon- of werkplezier. Om optimaal van uw vloer te genieten is het van belang dat u de vloer op de juiste manier onderhoudt. De volgende onderhoudsrichtlijnen helpen u daarbij.

Houtenvloer

Laminaat

PVC Vloeren

Vloerverwarming

Heeft u een..

Houtenvloer

Uw houten vloer goed onderhouden zorgt er voor dat uw vloer karakter behoud en voor het behouden van de levens duur van uw prachtige houten vloer.

Meer lezen..
Heeft u een..

Laminaat vloer

en Laminaatvloer uit de collectie van Moor Design Parket staat garant voor jarenlang woon- of werkplezier. Om optimaal van uw Laminaatvloer te genieten is het van belang dat u de vloer op de juiste manier onderhoudt..

Meer lezen..
Heeft u een..

PVC Vloer

Het belangrijkste begin bij onderhoud is de entree. Een goede schoonloop-zone houdt een groot deel van het binnengelopen vuil vast. Dit draagt zeker bij tot een langere levensduur van uw PVC vloer..

Meer lezen..
Heeft u..

Vloerverwarming

De meeste vloeren uit onze collectie zijn geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming. Voor een goed functioneren van de vloerverwarming en voor het behoud van de vloer is het van belang dat de installatie correct gebeurt..

Meer lezen..