Wat vinden klanten van ons?

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Echte aanrader!!

Rated 5 out of 5
25 oktober 2020

Wij hebben ons hele huis laten leggen met PVC, inclusief trap.

Wij zijn zeer tevreden, goeie service, we wilden maatwerk en dat hebben we gekregen.

Ik kan iedereen Moor Designparket aanraden.

Elroy

Aanleggen lamelparketvloer

Rated 5 out of 5
30 juli 2020

Wesley heeft in 2017 in ons nieuwbouwhuis het lamelparket en het laminaat gelegd. Doordat wij daar bijzonder tevreden over waren hebben we Moor Designparket ook gecontacteerd met de vraag of het mogelijk was hetzelfde parket te leggen in onze uitbouw van 13m2. Gelukkig was dit mogelijk en kon de gehele vloer tevens van een waterwerende wax worden voorzien.

Nadat we de opdracht aan Moor Designparket gegund hadden liep het zoals verwacht; Welsey en zijn vrouw zijn prettig in het contact en Wesley is een echte vakman. In drie dagen werd de vloer aangelegd (al bleek dit uiteindelijk lastiger dan verwacht doordat de planken iets veranderd waren), geolied en tot slot gewaxed en van plinten voorzien. Tot slot werkt Wesley met kwalitatieve producten. Hij is daarom misschien niet de allergoedkoopste, maar je krijgt wel gegarandeerde kwaliteit. Daardoor is de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend.

We zijn zeer blij met het resultaat en genieten inmiddels volop van deze topvloer en kunnen Moor Designparket van harte aanbevelen!

Hans P

Super service

Rated 5 out of 5
5 april 2020

3 jaar geleden bij ons laminaat vloer gelegd, Waar wij nog heel veel plezier van beleven! Wesley was ookzo vriendelijk om al onze deuren in te korten en in te hangen,

Maquine

Vakkundige renovatie

Rated 5 out of 5
4 april 2020

De klus was een renovatie van een geoliede houten vloer. Deze is vakkundig geschuurd en daarna opnieuw behandeld . Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Wesley reageert snel en weet waar hij over praat.

Gijs Beker

We zijn super goed geïnformeerd over de vloer

Rated 5 out of 5
27 maart 2020

We zijn super goed geïnformeerd over de vloer. We hebben een mooie vloer uitgezocht. Zeer goed gelegd en de mensen die de vloer gelegd hebben waren super vriendelijk. Als je een pvc vloer zoekt is deze zaak echt een zaak waar je naartoe moet

De Gooyert