Uw oude vloer een nieuw leven geven.

Wij adviseren uw om parketvloer jaarlijks een onderhoud beurt te geven. Helaas wordt dat vaak vergeten en of uitgesteld waardoor de vloer niet meer gereinigd kan worden en kaal wordt en er zwart en vies uitgaat zien.

Gelukkig is het allemaal te herstellen. Door middel van de vloer opnieuw op te schuren en te behandelen met Lak, Olie of Was.

Wij schuren uw vloer helemaal schoon met een grote schuurmachine (stof arm) wij schuren dan met een korrel 40/80/120 tot dat uw vloer helemaal als nieuw is. Dan gaan we met de kante schuurmachine de kanten bewerken net zolang tot dat deze ook schoon zijn. Daarna gaan gaan we uw vloer polijsten zodat deze er mooi en egaal uitziet. Als dat allemaal klaar is gaan we de vloer behandelen.

Bij een olie behandelingen doen we de olie in boenen tot dat de vloer geen olie meer opneemt, daarna laten we de vloer even rusten om het vervolgens weer te boenen tot dat de vloer droog is. Na ongeveer 12 t/m 24 uur kunt u weer over uw prachtig vloer lopen en beginnen met inruimen.

Wilt u toch liever uw vloer in de Lak hebben is dat natuurlijk ook geen probleem! U heeft een keuzen uit 3 behandelingen:

 • Satin,
 • Mat,
 • Ultra mat.

Dan gaan we eerste de vloer in de grondlak zetten en de volgende dag wordt dat nog een keer herhaald na voldoende droog tijd doen we de vloer nog een keer lichtjes opschuren voordat we het voor de laatste keer aflakken. Door het nog een keer op te schuren krijgt uw vloer een mooie gladde eind resultaat.

Voordelen van een vloer renovatie.

 • Uw vloer kan weer jaren meer,
 • Beschadigingen zoals deuken, krassen en vlekken zijn allemaal verdwenen,
 • V-groeven in de vloer kunnen wij uitfrezen tegen uurtarief zodat helemaal egaal uitziet,
 • Wij werken snel, schoon en stof arm
 • En wij hanteren scherpe prijzen.

Schuren van de vloer vanaf €19.00 van m² excl. BTW voor meer informatie kant u altijd contact met ons opnemen.

Er is tevens ook en olie waar je overheen kan lakken. Dat scheelt een hele hoop in de onderhoud en uw hoeft niet jaarlijks uw vloer in te zepen en in de polish te zetten.

Olie kleuren van de
PallMann collectie

Met de nieuwe Pallmann Color Collection creëer je een persoonlijke en unieke basis voor ieder interieur. Een concept waarbij 32 kleuren zijn onderverdeeld in 7 hedendaagse woonstijlen. Het maken van de juiste kleurkeuze wordt op die manier vereenvoudigd.

32 Kleuren

ROYL OIL-2K

Oplosmiddelvrije, impregnerende tweecomponenten olie

RigoStep ROYL OIL-2K is een unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën. Zeer snelle uitharding
en bescherming, waardoor deze al na één nacht drogen belastbaar en tevens goed waterbestendig is.

– Al na één nacht drogen belastbaar en bestendig
– Eén behandeling volstaat
– Makkelijk en soepel verwerkbaar

Aankleurbaar met 23 verschillende kleuren Color For Oil. De verschillende kleuren Color For Oil zijn ook onderling te mengen.

Color Hardwasolie 2K

Een uitbreiding op de Hardwasolie 2K is de Color Hardwasolie 2K. Dit oplosmiddelvrij afwerkingsproduct is naast de Hardwasolie 2K Naturio 001 nu ook verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Deze olie is snel belastbaar en daardoor uitstekend te gebruiken op vloeren die binnen een korte tijd weer intensief gebruikt moeten worden.

Dit product is geschikt voor manueel gebruik. Afhankelijk van de manier van aanbrengen, te gebruiken als 1- of 2-laags systeem. Tevens is het doorgedroogde oppervlak vrij van emissies van organische oplosmiddelen en daardoor veilig voor mens en milieu.

 • Verpakking: 1 liter en kleurmonsters van 125ml
 • Droogtijd: 8 – 12 uur
 • Belastbaar: chemische en mechanische weerstand na 24 uur

Voor reiniging adviseren wij Floorservice Parketreiniger.

Onze Floorservice Onderhoudsolie is zeer geschikt voor het onderhoud.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons op nemen!